🎙 Podcast Nekonečná renta

Svět investování a vše kolem něj. Jak si zajistit vlastní nekonečnou rentu nezávislou na Vaší firmě, Vašem zaměstnání či podnikání.

Otázky či námět na téma podcastu nám můžete napsat na 📧 podcast@kopecky-advisory.cz

Pokud chcete, aby Vám nic neuteklo, tak se můžete přihlásit k odběru našeho 📰 newsletteru.

Podcast si můžete poslechnout na svých oblíbených platformách:

Akcie ČEZ

Je vhodné zařadit akcii ČEZ do portfolia? Jak se dařilo akciím ČEZ ve srovnání s investicí do světových akcií? Co způsobilo vyjádření o sektorové dani na energetické společnosti?

Investovat vůbec? Akcie propadly, dluhopisy také, obava z krize, zdražování ...

Je vůbec nyní vhodné začít investovat? Vždyť vše zdražuje, je zde obava z krize, akcie padají, dluhopisy také. Paradoxně je nyní o to zajímavější doba k investici. Proč? To se dozvíte v dnešním dílu podcastu.

Prodat nyní nemovitost a realizovat zisk?

Vyplatí se nyní prodat nemovitost? Do čeho nyní investovat? Při financování hypotékou klesá v čase výnosnost investice do nemovitostí. Proč tomu tak je?

Vydělat na investici do komodit, zlata nebo na nedostatku čipů?

Jak překonat inflaci? Je nyní zajímavé investovat do komodit? A co investice do zlata nebo vzácných kovů? Čipy budou potřeba stále více, mohu na tom zbohatnout?

Nejlepší možnost jak překonat inflaci

Jakým způsobem se nyní lidé snaží překonat inflaci? Jaký způsob překonání inflace má dlouhodobě největší šanci? Pomůže mi investice do zlata, do bitcoinu či jiných kryptoměn, investice do nemovitostí nebo akciová investice?

Proč mohou být propady investic nižší než se uvádí v médiích?

Pokud správně nastavíte svou investici, tak váš propad bude vždy nižší, než jak se o tom píše v médiích. Správná alokace a diverzifikace zásadně pomůže zvýšení bezpečnosti investice.